Технологія розробки таблетованої лікарської форми на основі препарату "Ангіолін " - Троянова, А. М.; Бідненко, Олександр Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Інфаркт міокарда (ІМ) - гостре захворювання, зумовлене виникненням вогнища ішемічного некрозу в серцевому м’язі у зв’язку з абсолютною або відносною недостатністю коронарного кровотоку. Інфаркти відбуваються, головним чином, в результаті закупорювання судин, яке перешкоджає току крові до серця або мозку. Найпоширенішою причиною цього є утворення жирових відкладень на внутрішніх стінках кровоносних судин, що постачають кров'ю серце або мозок.
Keywords: тези