Морфологічні зміни тканин зубів з незавершеним формуванням кореня - Пішковці, М. Я.; Бісярін, Ю. В.; Пишковци, М. Я.; Бисярин, Ю. В.; Pishkovtsi, M. Ya.; Bisyarin, Yu. V. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Морфологічно досліджено групу видалених зубів з незавершеним формуванням кореня, в результаті виявлено ознаки гіпоплазіївсіх тканинних компонентів, що може призвести до порушення процесу прорізування зубів та їх ретенції. Морфологически изучена группа удаленных зубов с несформированным корнем, в результате обнаружены признаки гипоплазии всех компонентов тканей, что может привести к нарушению процесса прорезывания зубов и их ретенции. The group of extracted teeth with incomplete formation of roots was morphologically analyzed. The signs of hypoplasia of all tissue components that can cause disorders in the process of eruption of teeth and their retention were revealed in the result.
Морфологические изменения тканей зубов с неоконченным формированием корней
Morphological changes of tissues in teeth with incomplete formation of the root
Keywords: Зуб; формування кореня; дентин; одонтобласти; формирование корня; одонтобласты; tooth; formation of the root; dentine; odontoblasts