Українська мова як іноземна. Науковий стиль мовлення.Ч. 1 : практикум для слухачів - іноземних громадян довузівського етапу підготовки - Васецька, Лариса Іванівна; Манаева, Галина Сергіівна; Чорна, Юлія Володимирівна; Гайдук, Лідія Прокопівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Практикум призначений для слухачів - іноземних громадян, які починають вивчати науковий стиль мовлення у вищому навчальному закладі України. Лексико-граматичний та текстовий матеріал практикуму відповідає вимогам Робочої навчальної програми з дисципліни «Українська мова як іноземна» (ЗДМУ, 2022), рівень мовної підготовки - А2.