Типологічні особливості застосування скандинавської ходьби у фізичній культурі - Тютюнник, О. О. (My University, 2025)
Мета. Визначити типологічні особливості різновидів скандинавської ходьби, які активно використовуються у сучасних технологіях фізичної культури.
Keywords: тези доповідей