Науково-практичні напрямки діяльності кафедри управління і економіки фармації, медичного та фармацевтичного правознавства - Книш, Євгеній Григорович; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Львів: Растр-7, 2014)
Соціально-економічні зміни, які відбуваються в останні роки в Україні, суттєво вплинули на структуру і динаміку розвитку національного фармацевтичного ринку. Ринкові відносини у фармацевтичній галузі характеризуються загостренням соціальних та економічних проблем, погіршенням матеріального положення багатьох громадян, в першу чергу соціально незахищених. Крім того, протягом останніх років в Україні спостерігається стійка тенденція до подальшого загострення проблем, пов’язаних із збільшенням кількості правопорушень у фармацевтичній сфері.