Основи судової медицини : навч.-метод. посіб. - Голубович, Леонід Львович; Ольховський, В. О.; Герасименко, О. І.; Голубович, П. Л.; Голубович, А. Л.; Дунаєв, О. В.; Губін, М. В.; Сулоєв, К. М. (My University, 2021)
У навчально-методичному посібнику інтегровано інформацію з основних питань судової медицини, які необхідні для успішного опанування здобувачами вищої медичної освіти (студентами, лікарямиінтернами, аспірантами) вказаної дисципліни. Посібник складений відповідно до вимог типових навчальних програм із судової медицини, затверджених МОЗ України для вказаних категорій здобувачів. Викладення матеріалу здійснено на основі досягнень сучасної судової медицини і лабораторної діагностики, а матеріал підпорядкований останнім змінам медичного та правового законодавства. Посібник охоплює найважливіші розділи судової медицини, які вивчають здобувачі вищої медичної освіти в галузі знань 22 «Охорона здоров’я», шифр спеціальності 222 «Медицина».