Можливості застосування інноваційних методів навчання у викладанні фармацевтичних дисциплін - Лисянська, Ганна Петрівна; Пухальська, Ірина Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Останнім часом педагогічна спільнота різних напрямків активно розвиває нові сучасні технології навчання, головною метою яких є намагання як найякісніше задовольнити потреби здобувачів освіти. Зрозуміло, що останні у великій мірі залежать від тенденцій та особливостей розвитку суспільства.
Keywords: тези доповідей