Труднощі добору специфічної терапії при тяжких формах вродженої цитомегаловірусної інфекції: погляд крізь час - Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Дралова, Олександра Анатоліївна; Курочкіна, Т. І.; Денисенко, І. Г.; Шевченко, Р. Л. (My University, 2021)
Мета: продемонструвати ефективність ганцикловіру при внутрішньоутробній цитомегаловірусній інфекції через наведення двох випадків лікування вродженої ЦМВІ (ВЦМВІ) ацикловіром і ганцикловіром та ілюстрацією їх наслідків.