Мета. Основною метою нашого дослідження було вивчення неонатальних наслідків дітей які народилися від жінок з хронічною гіпертонією. - Дейніченко, Олена Валеріївна (My University, 2020)
Мета роботи: вдосконалення ранньої діагностики та прогнозу ураження нервової системи у недоношених новонароджених.