Сучасна дитина - сучасний метод прикорму - Герасімчук, Тетяна Сергіївна; Вертепна, Р. І.; Муковоз, О. В. (Запорізький державний медичний університет, 2023)
На ранні роки припадає зародження, інтенсивний розвиток та становлення способу життя особистості. й вигляд й основні риси прояву. Дитина проходить шлях від філософії адаптації до зовнішнього середовища й накопичення досвіду фізичних дій і рухів у невільному й обмеженому просторі та подолання перешкод, що виникають, до філософії активної взаємодії з навколишнім середовищем з метою отримання того, чого не вистачає для життя, і звільнення від надлишкового, що заважає їй, до філософії оволодіння засобами задоволення своїх потреб, накопичення досвіду для самореалізації й самостворення [1, с.71].
Keywords: тези доповідей