Зниження лейкоцитів при хіміотерапії - Бірюкова, З. Г. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. З’ясувати лейкоцитарні зміни до, при та після хіміотерапії.
Keywords: тези доповідей