Загальні підходи до основних принципів інклюзивної освіти - Гоцуля, Андрій Сергійович; Федотов, Сергій Олегович; Британова, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи була оцінка теоретичних засад та методологічних принципів інклюзивної освіти.