Соціальна відповідальність: погляд студентства - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (Х. : НФаУ, 2015)
Термін «соціальна відповідальність» (СВ) досить багатогранний. Сутність СВ суб’єктами фармації сьогодні трактується по-різному і це є проблемою. Метою роботи стало виявлення рівня розуміння сутності та повноти визначення поняття «СВ» майбутніми спеціалістами фармації – студентами випускних курсів.
Keywords: тези доповідей