Коригуюча гімнастика. Тема 13. Постізометрична релаксація м`язів : [метод. рек. для практ. занять] - Ляхова, Інна Миколаївна; Шаповалова, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України. Містять базові питання з теорії і методики адаптивного фізичного виховання, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Коригуюча гімнастика".