Загальна практика – сімейна медицина - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник задач для підсумкового контролю знань студентів до практичних занять та самостійної роботи студентів 6 курсу складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина» Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами 6 курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.