Валідація методики кількісного визначення діючих речовин у комбінованих таблетках L-аргініну з тіотриазоліном - Кучеренко, Людмила Іванівна; Хромильова, Ольга Володимирівна; Німенко, Ганна Романівна; Павлюк, І. В. (My University, 2021)
Метою нашої роботи є валідація методики кількісного визначення діючих речовин у таблетках «Аргітрил».