Основні напрямки та проблеми медико-психологічної реабілітації постраждалих від військових дій в Україні - Усачова, Олена Віталіївна; Денискова, Ольга Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Сучасні збройні конфлікти, особливо війна в Україні, мають значний вплив на фізичне та психічне здоров’я постраждалих. Військові дії спричиняють не лише фізичні травми, а й посттравматичні стресові розлади (ПТСР), депресію, тривожні розлади, соціальну дезадаптацію.
Keywords: тези доповідей