Клініко-епідеміологічна характеристика лептоспірозу в Запорізькій області - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Фурик, Олена Олександрівна; Задирака, Денис Анатолійович (My University, 2024)
Мета дослідження — проаналізувати особливості перебігу лептоспірозу за матеріалами обласної клінічної інфекційної лікарні м. Запоріжжя.