Визначення антимікробної дії рослинного екстракту чебрецю кримського роду Thymus L. - Фуклева, Лариса Анатоліївна (London : Cognum Publishing House, 2021)
Анотація: Oб’єктoм для мікробіологічного дoслідження обрано рослинний екстракт з трави чебрецю кримського, одержаний методом мацерації (екстрагент кукурудзяна олія 1:5). При дослідженнях бактеріостатичної активності використовували бактеріологічний метод роботи з клінічними і музейними штамами бактерій й дріжджів, дерматофітних грибів, простіших.
Keywords: чебрець кримський; рослинний екстракт; антимікробна активність