Впровадження стандартів алгоритмізації процесів в медичній освіті - Рижов, Олексій Анатолійович; Строітєлєва, Ніна Іванівна (My University, 2024)
Сучасна медицина насичена складними методами та технологіями діагностики та лікування. З кожним роком зростає об’єм впровадження у медичну практику інструментальних засобів дослідження параметрів стану систем організму людини, з наступною комп’ютерною обробкою та інтерпретацією отриманих даних.