Фармацевтична технологія : навч. посіб. для семінар. занять фармацевтів / провізорів-інтернів спец. «Фармація». Ч. 1 - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія»: І частина для семінарських занять фармацевтів / провізорів-інтернів спеціальності «Фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки фармацевтів (провізорів)-інтернів спеціальності «Фармація» галузі знань 226.01 «Фармація» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія». Навчальний посібник містить інформацію щодо питань реалізації принципів належної аптечної практики та належної практики зберігання, а також сучасних медико-біологічних, біофармацевтичних та фармако-технологічних аспектів лікарських форм різних типів дисперсних систем (тверді, м’які та рідкі ЛЗ для нашкірного та орального застосування).
Keywords: фармацевтична технологія; інтерни