Вивчення рістстимулюючої та фолікулопротективної дії парафармаевтичного гелю з бішофітом - Бєленічев, Ігор Федорович; Гладишев, Віталій Валентинович; Абрамов, Андрій Володимирович; Бурлака, Богдан Сергійович; Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, С. В.; Belenichev, I. F.; Gladyshev, V. V.; Abramov, A. V.; Burlaka, B. S.; Pavlov, S. V.; Gorbachova, S. V. (Запорізький державний медичний університет, 2008)
Проведені фармакологічні дослідження композиційних м'яких форм для зовнішнього застосування та вивчена їх рістстимулююча та фолікулопротективна активність. Встановлено, що дослідний парафармацевтичний гель з бішофітом, рослинними екстрактами та ефірною олією чайного дерева має більш виражену рістстимулюючу та фолікулопротективну дію вілносно ппепапату попівняння. Pharmacological researches of composite soft forms for outside application are carried out, their grouth stimulative and follicle protective activity is sudied. It is determinated, that investigated parapharmaceutical gel with bishofit, vegetative extracts and essential tea tree oil possesses more distinct grouth stimulative and follicle protective action concerning the comparison drug.
The studyof gtouth stimulative and follicle protective actions of parapharmaceutical gel with bishofit
Keywords: стандартизований бішофіт; парафармацевтичний гель; фармакологічні дослідження; standardised bishofit; parapharmaceutical gel; pharmacological researches