Фармацевтична технологія : навч. посіб. для семінарських занять провізорів-інтернів спец. «Загальна фармація». Ч. ІІ - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Мазулін, Олександр Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія»: ІІ частина до семінарських занять провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У навчальному посібнику надано інформацію технологічних особливостей виготовлення лікарських засобів, що знаходяться під тиском, лікарських засобів вагінального, ректального та парентерального застосування, а також розглядається актуальні питання гомеопатичних та косметичних засобів.