Репродуктивні втрати при хронічному ендометриті - Князєва, А. О. (Чернівці, 2017)
Актуальність теми. Зростання частоти хронічного ендометриту (ХЕ) призвело до загострення проблеми репродуктивних втрат, зокрема до зростання частоти звичного невиношування вагітності, за даними різних авторів, від 45 до 70% випадків і більше. Серед пацієнток з ХЕ 97,6% складають жінки репродуктивного періоду. Мета роботи: проаналізувати роль хронічного ендометриту як фактору репродуктивних втрат для можливості їх профілактики.