Управління і економіка фармації. Маркетинг у фармації. Ч. ІІІ : практикум для провізорів-інтернів спец. «Загальна фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Практикум «Управління і економіка фармації «Маркетинг у фармації» (Частина ІІІ) для провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до робочого навчального плану та робочої програми ЗДМУ підготовки провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті. Практикум розраховано на роботу провізора-інтерна під час проведення практичних занять та містить завдання, що включають навчальні таблиці, ситуаційні тестові завдання та інші типи завдань, які допомагають засвоїти теоретичний матеріал заняття та список рекомендованої літератури.