3-метил-6,11-дигідро[1,2,4]триазоло[4',3':1,6]піридо[3,4-в]індол-5-карбонова кислота та її естери: властивості та фармакологічни потенціал - Федотов, Сергій Олегович; Гоцуля, Андрій Сергійович; Британова, Тетяна Сергіївна (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи була первинна оцінка індоловмісних похідних 1,2,4-триазолу як перспективної основи для створення біологічно активної субстанції.
Keywords: тези доповідей