Розробка та валідація спектрофотометричної методики кількісного визначення метформіну гідрохлориду у складі препарату “Метформін сандоз” - Бугайова, Владлена Володимирівна; Васюк, Світлана Олександрівна (НФаУ, 2018)
Одним з головних питань сучасної світової медицини є проблема ранньої діагностики та лікування цукрового діабету (ЦД). Це пояснюється насамперед його широким розповсюдженням та тенденцією стрімкого зростання серед населення, частим виникненням ускладнень, ранньою інвалідизацією та високою смертністю хворих.
Keywords: тези доповідей