Практичне використання електронної пошти в дистанційному навчанні студентів на кафедрі загальної гігієни та екології - Волкова, Юлія Володимирівна; Федорченко, Руслана Анатоліївна (Житомир, 2016)
У даній статі описано досвід використання дистанційного навчання за допомогою телекомунікаційного зв’язку – електронної пошти зі студентами медичних, фармацевтичного та міжнародного факультетів на кафедрі загальної гігієни та екології Запорізького державного медичного університету. Описано особливості використання на різних факультетах. Наведено результати аналізу ефективності використання Інтернет-технології в засвоєнні навчального матеріалу та підвищенні зацікавленості студентів в навчальному процесі.
Keywords: тези