Оптимізація операцій на товстій кишці SILS методом та використанням зварювання живих біологічних тканин - Ганжий, B. В.; Драгулов, Р. В.; Ганжий, Ірина Юріївна; Гроздєв, С. І. (My University, 2018)
Метою дослідження є оптимізація SILS операцій на товстому кишечнику за допомогою біологічного зварювання тканин.