Наш досвід використання кріотерапії у лікуванні хронічного тонзиліту в дитячому віці - Плотнікова, К. В. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. В даний час хронічний тонзиліт займає одне з провідних місць в загальній структурі ЛОР-патології. За даними медичної статистики ним страждають близько 15% людей у світі. В Україні у 2017 році показник захворюванності на хронічний тонзиліт становив 1260 чоловік на 10 тис. населення. Мета дослідження. Виявити можливість і ефективність застосування методу кріодеструкції у лікуванні дітей хворих на хронічний тонзиліт. Підвищити ефективність лікування дітей хворих на хронічний тонзиліт шляхом використання кріодеструкції піднебінних мигдаликів.
Keywords: тези доповідей