Фізіотерапевтичні та курортні фактори лікування в кардіології і неврології - Малахова, Світлана Миколаївна; Черепок, Олександр Олексійович; Волох, Наталя Генріхівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми фізіотерапії, курортології та реабілітації» складено відповідно до Робочої програми з дисципліни «Актуальні проблеми фізіотерапії, курортології та реабілітації», для студентів, які навчаються за спеціальностями 222 - «Медицина» та 228 - «Педіатрія», та відповідно до навчального плану підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я», підготовленого на основі проекту стандарту вищої освіти другого (магістерського) рівня підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» галузі знань 22 «Охорона здоров’я». Посібник призначено для самостійної роботи студентів IV курсу медичних факультетів при підготовці до практичного заняття з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми фізіотерапії, курортології та реабілітації».
Keywords: фізіотерапія; курортологія; кардіологія; неврологія