Біопсихосоціальний підхід у застосуванні штучного інтелекту в діагностиці та лікуванні діабетичної нейропатії - Ганчева, Ольга Вікторівна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Ісаченко, Марія Ігорівна (My University, 2025)
Мета. Метою цього дослідження є аналіз можливостей застосування штучного інтелекту в діагностиці та лікуванні діабетичної нейропатії з урахуванням біопсихосоціального підходу, а також оцінка його впливу на покращення результатів терапії та якості життя пацієнтів.
Keywords: діабетична нейропатія; штучний інтелект; машинне навчання; глибоке навчання; біопсихосоціальний підхід; превентивна медицина; прогнозування ризиків