Дослідження спазмолітичних та протизапальних властивостей 8-аміно-1-бензил-7-етил-3-метилксантинів - Іванченко, Дмитро Григорович; Крісанова, Наталія Вікторівна (Xарків : НФаУ, 2024)
Метою даної роботи є пошук перспективних спазмолітичних та протизапальних засобів серед 8-аміно-1-бензил-7-етил-3-метилксантинів.
Keywords: тези доповідей