Молекулярні основи біоенергетики (семінар) - Александрова, Катерина Вячеславівна; Шкода, Олександр Станіславович; Васильєв, Денис Андрійович; Юрченко, Дар'я Миколаївна; Левіч, Сергій Вадимович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Методичний посібник складений у відповідності до програми з біологічної хімії для проведення занять зі студентами вищих медичних навчальних закладів III-ІV рівней аккредитації для спеціальності 7.12020101 «Фармація», що затверджена наказом МОН. Методичний посібник рекомендований для використання при проведенні занять з дисципліни «Біологічна хімія».
Keywords: биохимия; biochemistry