Інфекції сечовидільних шляхів під мікроскопом: особливості імунної відповіді в залежності від збудника - Захарченко, Наталія Анатоліївна (My University, 2025)
Мета. Дослідити особливості вмісту кателіцидину у сироватці крові дітей у залежності від збудника та клінічної форми ІСШ.
Keywords: тези доповідей