Використання симуляційного тренінгу під час навчання онлайн на клінічних кафедрах - Пацера, Марина Вікторівна (Суми : СумДУ, 2023)
Метою використання симуляційного тренінгу у закладах вищої медичної освіти є вирішення задач клінічного спрямування, навчання студентів алгоритмам об’єктивного обстеження хворого, призначення терапії, відпрацювання навичок роботи з протоколами діагностики і лікування будь-яких захворювань за створеними сценаріями.
Keywords: тези доповідей