Нова концепція організації надання соціальних послуг в Україні: роль медичних закладів - Аніщенко, Михайло Анатолійович (My University, 2023)
Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», соціальні послуги – дії, спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб/сімей, які в них перебувають.
Keywords: тези доповідей