Клініко-психопатологічні особливості вперше виявленого депресивного епізоду - Макоїд, Вікторія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: вивчення особливостей психопатологічної феноменології вперше виявленого депресивного епізоду. Матеріали та методи. З дотриманням принципів біоетики на підставі інформованої згоди клінічно обстежено 100хворих (26 чоловіків і 74 жінок) із вперше виявленим депресивним епізодом, які звернулися за амбулаторною психіатричною допомогою в ЗОКПЛ у 2018–2021 рр.
Keywords: тези