Дослідження феномену здорового способу життя в рамках міждисциплінарної методології - Лісунова, Т. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Міждисциплінарний зв'язок медицини та нейронауки є важливим аспектом у розумінні, формуванні та підтримці здорового способу життя та ментального здоров'я. Об'єднання цих областей дозволяє глибше розуміти взаємозв'язок між фізичним і психічним здоров'ям, і навіть розробляти ефективніші стратегії підтримки загального благополуччя.