Оцінка фізико-хімічних властивостей ультрадисперсного аерозолю у атмосферному повітрі на межі санітарно-захисної зони промислового - Шаравара, Лариса Павлівна (My University, 2023)
Мета дослідження. Провести оцінку фізико-хімічних властивостей ультрадисперсного аерозолю у атмосферному повітрі на межі санітарно-захисної зони промислового підприємства.