Роль рейтингового оцінювання діяльності викладача в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу - Колесник, Юрій Михайлович; Нерянов, Юрій Михайлович; Лур’є, Ігор Костянтинович; Топол, Інна Олександрівна; Kolesnyk, Yu. M.; Neryanov, Yu. M.; Lurye, I. K.; Topol, I. O. (My University, 2014)
У статті висвітлена роль рейтингового оцінювання діяльності на прикладі професорсько-викладацького складу ЗДМУ в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу. In article adduces the role of the teacher rating evaluation of activity on the example of faculty members of ZSMU in credit-modular system of educational process organization.
Role of teacher rating evaluation of activity in conditions of credit-modular system of educational process organization