Шляхи покращення підготовки лікарів-інтернів дитячих хірургів під час базового циклу інтернатури - Корнієнко, Григорій Васильович; Дмитряков, Валерій Олександрович; Kornienko, G. V.; Dmitryakov, V. O. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Проведено аналіз проблем базового циклу інтернатури за спеціальністю «Дитяча хірургія», які можуть впливати на якість підготовки лікарів-інтернів дитячих хірургів. Означені шляхи покращення професійної підготовки лікарів-інтернів. Оптимальний варіант вирішення проблеми – університетська клініка, що має в своєму складі дитячі хірургічні відділення. An analysis of the problems of the basic cycle of internships in the specialty "Pediatric Surgery", which may affect the quality of training of interns of pediatric surgeons, was carried out. Ways to improve the training of interns are identified. The best option for solving the problem is a university clinic with pediatric surgical departments.
Ways to improve the training of pediatric surgeons during the basic internship cycle
Keywords: дитяча хірургія; інтернатура; базовий цикл; pediatric surgery; internship; basic cycle