Особливості динаміки куприково-тім'яної відстані та розмірів нирок щурів в постнатальному періоді в нормі і експерименті - Васильчишина, Наталія Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Нирки новонароджених щурів бобоподібної форми, червоно-коричневого кольору пружно-еластичної консистенції. На першу добу після народження куприково-тім'яна відстань у інтактних та експериментальних тварин достовірно не відрізняється. Розміри нирок у інтактних та експериментальних щурів також суттєво не відрізняються.