Латинська мова та медична термінологія. Ч. ІІІ. Фармацевтична термінологія - Куліченко, Алла Костянтинівна; Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум призначено для студентів-іноземних громадян І курсу медичних факультетів. Його можна використовувати додатково для самостійного опрацювання навчального матеріалу, а також для закріплення розділу «Фармацевтична термінологія» у межах дисципліни «Латинська мова та медична термінологія».