Вплив терапії із включенням L-аргініну та бісфосфонатів на клінічний перебіг ішемічної хвороби серця, коморбідної з постменопаузальним остеопорозом - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна (К., 2019)
Мета – оцінити вплив терапії із включенням L-аргініну та бісфосфонатів на клінічний перебіг ішемічної хвороби серця (ІХС), коморбідної з постменопаузальним остеопорозом (ПМОП).
Keywords: матеріали конференцій; тези доповідей