Оцінка якості життя у хворих на гіпертонічну хворобу у поєднанні з хронічним обструктивним захворюванням легень - Фуштей, Іван Михайлович; Подсевахіна, Світлана Леонтіївна; Ткаченко, Ольга Віталіївна; Чабанна, Олена Сергіївна (My University, 2020)
Мета – вивчення особливостей зміни якості життя (ЯЖ) у пацієнтів з гіпертонічною хворобою (ГХ) у поєднанні з хронічним обструктивним захворюванням легень (ХОЗЛ).
Keywords: тези доповідей