Деякі особливості навчання письму студентів-медиків при вивченні дисципліни "Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням" у вишах - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Буковинський державний медичний університет, 2017)
У практиці навчання іноземним мовам існує величезна кількість різноманітних методик оволодіння навичками рецептивних і продуктивних видів мовленнєвої діяльності. У свою чергу, такий вид мовленнєвої діяльності, як письмо (writing) висвітлено не в повній мірі, а методичні питання навчання студентів-медиків професійно орієнтованому письмовому мовленню англійською мовою залишаються недостатньо вивченими.