Вивчення реакцій 8-бромоксантинів із циклоалкіламіноетилхлоридами та біологічна дія отриманих сполук - Романенко, Микола Іванович; Назаренко, М. В.; Іванченко, Дмитро Григорович; Милова, А. О. (Харків : НФаУ, 2014)
Цілеспрямований пошук біологічно активних сполук в ряді азагетероциклів природного походження є одним із найперспективніших напрямків створення нових лікарських засобів різноманітної фармакологічної дії.
Keywords: тези