Алгоритми діагностики та лікування дитячих інфекційних хвороб із синдромом екзантеми : навч. посіб. для студ. 5-6 курсу мед. ВНЗ - Усачова, Олена Віталіївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Рябоконь, Юрій Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Дитячі інфекційні захворювання – це саме та група хвороб людини, з якою частіше мають справи педіатри, з якою нерідко стикаються сімейні лікарі та терапевти Питома вага захворювань з групи «дитячих інфекцій» здавен відома медичній громаді. При цьому постійне проведення наукових розробок у цієї галузі розкриває додаткові патогенетичні механізми розвитку цих хвороб, уточнює та відкриває їх збудників, удосконалює методи їх діагностики.