Збірка тестів з латинської мови та фармацевтичної термінології для студентів фармацевтичного факультету заочної форми навчання - Тітієвська, Тетяна Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Збірка з 200 тестів призначена для підготовки студентів 1 курсу фармацевтичного факультету заочної форми навчання до складення диференційного заліку з латинської мови та фармацевтичної термінології . Тести складено згідно навчальної програми з латинської мови для фармацевтичних вищих навчальних закладів України. Тести включають фонетичні, граматичні, лексичні завдання, особливу увагу приділено питанням щодо правильного оформлення рецептів.